10 Şubat 2014 Pazartesi

Emohome

Emohome Mobilya Sanayi Genel Bakış
Ülkemizde, mobilya sektörü, tasarım ve kalite açısından hem de özellikle ihracat açısından, dünya ile rekabet noktasında çok başarılı bir proje atar olmuştur ulaşmıştır. Tasarım, üretim, kalite ve verimlilik açısından kolayca oluşturmak ve destek boyutunu açısından ve dünya çapında rakipleri açısından bu noktada sadece, ülkemizdemobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalarınmarkalaşma çalışmalarını, mobilya işletmeleri kaynakların daha http://emohome.com.tr etkin kullanımı ihtiyacı vardır. Etkin kaynak kullanımı köşe koltuk Mobilya işletmelerin çok sayıda çalışma yapılabilir. Yeniden Düşünmek süreçleri, basitleştirme, yeniden tasarım.



Bu çalışmaların sadece birkaç. Ancak, iyileştirme olursa olsun kapsamı ne tür, yemek odası takımı şirket izlenen ve ana hedeflerden biri yapmak için kontrol edilebilirperformans ölçülür işler. Bu nedenle, merkezi bir sistem üzerinden entegre bir şekilde çalışmak için mobilya işletmeleri ve kaynakların tüm süreç daha sonra iş geliştirme ve geliştirme her türlü için temel teşkil olacaktır.

Mobilya İş Entegrasyon Problemlerinin doğru çözümlenmesi için emohome mobilyanın makalesinden bilgi alınız.

Bugün, belli bir şekilde iş kararları yönetme hakkı dahil olmak üzere öncelikle tüm şirketlerin üretim iş yapanbüyük ölçekli koltuk takımı mobilya işletmeleri 10 milyon dolar almak isteyen küçük işletmeler, üzerinde 1 milyar dolar yıllık cirosu ile, doğru bilgiye hızlı erişim var karar vermek mümkün olmalıdır. Bilgi bu bilginin bir stok olarak,basit istenebilir, daha karmaşık bütçe veya kapasite kullanımı ile ilgili birçok bilgi olabilir. Ancak, ne olursa olsun tek lazzoni mobilya bir kaynaktan istenen bilgi hızlı akabilir ve doğru önemlidir. Bugün, mobilya üretimi yapan işletmeleri, üretim maliyetleri, kapasite kullanım, izlenebilirlik, malzeme planlama, değişim yönetimi gibi farklı ihtiyaçları vardır.

Günümüzde, her operasyon, büyük bir bilgisayarda çalışan farklı yazılım sayısı ve kullanıldıkları, ancak Şekil 1 mobilya yazılımı kullanımı görülebilir işletmelerin amacıyla bir yazılımdır, her bölüm kendi işlerini çözmeye çalışır, ve bir sonuç olarak, şirketlerin bilgi adaları oluşur. Temel bölümler, kendi süreçlerinin rağmen sorunsuz bir şekilde aşağıda belirtilennedenlerden dolayı mobilya ciddi kayıplar vardır tüm kurumsalbir bakış açısı sağlamak.

http://emohome.com.tr/TR/Genel/koltuk.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EFA34EA1DE31F745BA

http://emohome.com.tr/TR/Genel/urun_yemek.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EFBFA78F5AB8E93754

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder