16 Nisan 2012 Pazartesi

Anadolu yakası Moto kurye

Anadolu yakasının her noktası da sizleri bekleyen moto kurye, yaya kurye, araç’lı kurye beklemektedir. Sizlere kaliteli hizmet sunan 112kurye deneyimli kadrosuyla İstanbul acil kurye gönderilerinizi 45 dakika gibi kısa bir sürede adresiniz’e teslim etmektedir.

Gidiş ve dönüşlü evraklarınız da %50 indirimli fırsatlar sunan 112kurye abonelik fiyatlarımız uygun koşulu ve ekonomik olarak hazırlanmıştır. Ekstra bölgelerimiz’de de normal bölge fiyatından yapılıp sizlere ekstra bir ücret talep edilmiyor. Tuzla, Pendik her sabah 09.30 da Avrupa yakası na acil servisimiz vardır. Bu servisten yararlanmak isteyen müşterilerimiz 1 saat önceden bildirdikleri taktirde kurye ‘miz size uğrayarak acil gönderinizi alıp direk devam eder.

Avrupa yakası kurye hizmetlerin’de de sınır tanımayan firmamız abone olan müşterilerimize çok çok uygun fiyatlar sunmaktadır. Eminönü ve Beşiktaş’ta hazır bekleyen daima kuryemiz mevcuttur. Sizde bu güzel fırsatlar dan yararlanmak için iletişime geçiniz. http://www.112kurye.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder