11 Nisan 2012 Çarşamba

Tren Oyunlarını Oynamak İçin.

En güzel tren oyunlarını size sunduğu için beğenip tanıttığımız bu sitedeki oyunları oynamak için yapmanız gerekenlerden biraz bahsedelim. Öncelikle java oyularını bu yönüyle ikiye ayırarak incelersek herşeyi daha net bir şekilde açıklamış olabiliriz. Oyunlar 2D ve 3D olmak üzere ikiye ayrılıyor. Günümüzde en çok, 2D olarak internet tarayıcısı üzerindne oynanabilen oyunlar vardır. 3D oyunlar ise yeni yeni büyüyen bir moda haline gelmiştir ve beş yıl içerisinde 2D oyunların hakimiyetini aşacak gibi görünmektedir.
2D oyunları oynamak için, birçok bilgisayarda zaten hali hazırda mevcut olan klasik java eklentisi yeterli olacaktır. Bu eklenti sizde yoksa, sitedeki oyunları açmaya çalıştığınızda basit bir kuruluma yönlendirilecek ve 2 dakika içerisinde bunu yüklemeyi başarabileceksiniz. Birçok bilgisayarda var olduğunu tahmin edebilmemize en büyük etken Facebook olmuştur. Yaygınlaşan Facebook kullanımı, java kullanımının da yaygınlığını arttırmıştır. Bu site ve benzeri paylaşım sitelerindeki videoları izlemek için sahip olmanızın şart olduğu bir eklentiden bahsediyoruz. Kısa bir deyişle, video izlemek isteyen insanların bilgisayarlarına yükleyeceği eklenti, oyun oynamak isteyen insanların bilgisayarlarına yükleyeceği eklentiyle tıpa tıp aynıdır.
3D tren oyunları ve diğer 3D oyunlar için gereken eklentiler birbirleriyle aynı olsa da 2D için gereken eklentiden farklıdır. 3D uygulamaların çalışması için gereken eklenti bir üst seviye eklentidir diyebiliriz. Yakında bunun da her bilgisayarda bulunması normalleşecek ve bu konudan bahsetmek zorunda bile kalmayacağız. Aslına bakarsanız, daha önce öngörüde bulunmaya çalıştığımda, 2012 itibari ile bütün bilgisayarlarda ‘adobe shockwave’ bulunacağını tahmin etmiştim fakat sandığımdan daha yavaş bir yayılma sergilendi diyebilirim. Böylece size eklentinin adını da bir önceki cümlemizde tırnak içinde yazmak suretiyle göstermiş olduk.
İster 2D ister 3D tren oyunları oynamak istersen, hepsini bu sitede bulabilirsin. Akıllı yönlendirme sistemleri sayesinde bu eklentileri eksik olanlar, en basit yükleme şekli olan ‘next-next-next’ modeliyle bunları rahatlıkla elde edebilecek. Zorluklar yaşayanlar olursa, büyük ihtimalle kişisel bilgisayarlarından katlansa da, sorunlarını bize bildirdiklerinde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu güzel oyunların herkese ulaşması için yapılan hiçbirşey ücrete tabi değildir ve oyunları oynamak tamamen bedavadır.


paylaşım: http://www.trenoyunlari1.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder