16 Nisan 2012 Pazartesi

istanbul moto kurye hizmetleri

Avrupa yakasın da ikitelli organize sanayi bölgesi halkalı, gümrük anbarlı, gümrük Sefaköy, hürriyet str, yeni bosna gümrük, acil kurye gönderilerinizi 45 dakikada yetiştirilmiş özel ekibimizle adrese teslim fırsatı veriyoruz.
Avrupa yakası acil kurye hizmetlerini yoğun trafiği ve bilinmeyen karışık sokakları sizler için tespit edip sizlerin zamanını değerlendirerek enkısa sürede mobil kurye ‘mize adrese ulaşır ve teslimatı gerçekleştiririz.
112kurye 2008 yılından beri sizlerin katkısıyla siz değerli müşterilerimizin zamanın enkısa süreye indirerek gönderileri’nizi kusursuz bir şekilde adresinize teslim ediyoruz. Merkezimizi
aramanız yeterli olacak ve size en yakın moto kurye ’miz ulaşıp sizlere yardımcı olacağına emin olabilirsiniz. İstanbul Avrupa yakasında ve Anadolu yakasında gece acil gönderileri ‘niz için 1 mobil kurye ‘miz nöbetçi olup sizlere hizmet vermektedir.
7/24 sınır tanımadan 112 kurye ‘yi aramaktan çekinmeyin gece gönderileri ‘niz de ücret tarifelerimiz de uygun olup seri bir şekilde sizden alıp karşı tarafa sorunsuz ulaştırarak 112kurye farkını ortaya çıkarıyoruz. Kurye farkınız bizimle yaşamak istiyorsanız http://www.112kurye.com/ sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder