19 Nisan 2012 Perşembe

Hanımlar için Videolu Örgü Nakış Dikiş Dersleri

İnternette kadınlara yönelik sitelerin özellikle son günlerde baya artış gösterdiğini hep birlikte görmekteyiz. Bu sitelerin büyük bir kısmını çöp olarak tabir edilen faydasız içerikli olanlar oluştursa da içlerinde gerekli ve güzel bilgi verebilen web siteleri de vardır. Bu konumuzda sizler için faydalı olarak gördüğümüz içeriğinde dikiş, nakış, örgü modellerinin videolu olarak ders niteliğinde anlatıldığı güzel bir video blogdan bahsedeceğiz.

Bu sitede belirtmiş olduğumuz gibi videolu örgü, nakış dersleri bulunmakta, örgü örnekleri, dantel modelleri gibi bir çok konuda video mevcut. Özellikle dikkatimizi çeken bir konu da bazı videoların dikkatle hazırlanıp hepimizin bildiği youtube sitesine bizzat kendileri tarafından eklenmiş olmasıdır. dikiş ve örgü alanında videolu kaynağın bu kadar yetersiz olduğu bir yerde bu blog zor zamanlarınızda size imdat simidi görevini üstlenebilir. Henüz yeni açılmış olmasına karşın sitede çok miktarda örgü nakış videolu anlatım derleri yer almakta. Ayrıca sitede gözü yormayan çok hoş bir tasarım da kullanılmış. Reklam gibi ziyaretçiyi sıkacak şeyler de görüş alanınızı kısıtlamayacak yerlere konumlandırılmış. Gerçekten iyi düşünülmüş ve tasarlanmış tavsiye ettiğim siteler arasında yerini alanlardan biri oldu.

Yazımızda belirtmiş olduğumuz gibi videolu örgü, nakış, dikiş modelleri - örnekleri ve daha fazlasını dileyenler için www.dikis.org u ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder