6 Nisan 2012 Cuma

Nasıl Yapılır?

Merhabalar, bugün size tanıtacağımız web sitesinin türü "nasıl yapılır" üzerine kurulmuş bir web sitesi. İsmi üzerinde olduğu gibi bu web sitesi neyin nasıl yapıldığını kullanıcıya aktarıyor. Özgün anlatım biçimi ve anlatımı resimlerle desteklemesi okuyucuyu kendisine çekiyor. Açıldığı günden itibaren gün geçtikçe ilgiyi üstünde kat ve kat arttırmaktadır.

Format Nasıl Atılır?

Bu konu belki sizin için basit bir konu ancak format atmak konusunda bilgi sahibi olmayanlar için oldukça zor bir işlem. E-NasilYapilir.com isimli web sitesi Windows Xp, Windows 7 ve yeni sürüm olan Windows 8 için format nasıl atılır bizler için araştırdı ve size aktardı, dilerseniz verdiğimiz bağlantıdan konuya göz atabilirsiniz.

Dns Değiştirme

Dns değiştirme denilince ilk akla gelen sebeplerden biride yasaklı web sitelerine erişim sağlamaktır. Dns değiştirme hususunda gerekli bilgiye bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Namaz Nasıl Kılınır?

E-NasilYapilir.com sadece teknolojik konularda değil aynı zamanda dini görevlerimizi yerine getirmemizde de yardımcı olmaktadır. Abdest nasıl alınır, Namaz nasıl kılınır gibi dini konulara da göz gezdirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder