12 Nisan 2012 Perşembe

Anket Doldurarak Para Kazan

İnternett üzerinden para kazanmakta yeni bir devir açan anket doldur para kazan firmaları son derece hızlı bir şekilde büyümekte.

Yollarda anket dolduran kişileri mutlaka görmüşsünüzdür. Bu kişilere anketör denir yani çevredeki insanlara anket doldurtarak para kazanan insanlardır. Bu tarz yollarda anket yapan kişileri bu dönemlerde daha az gördüğünüzü farkettiniz mi bilmiyorum. Artık birçok anket firması yollardaki anketörlere para vermek yerine internet üzerinden sorularını mail atarak doğrudan anketi dolduran kişilere para verilmektedir. Bu şekilde yapmaları çok büyük bir zaman kazandırıyor. 100 tane anketör kişinin toplayamadığı sonucu internet üzerinden sadece 1 saat içerisinde topluyabiliyorlar. Örneğin şöyle düşünün büyük bir otomobil firması Türkiye’deki 18-35 yaş arasındaki erkeklerin hangi tarz araba sevdiklerini anketle 1 saat içerisinde öğrenebilinir. Anket doldur para kazan e-kitabı internet üzerinden nasıl anket doldurarak para kazanacağınızı tek tek adımları anlatan bir e-kitaptır. Bu kitapta sizler için seçilmiş tam 400 adet güvenilir zamanında ödeme yapan anket ajansları listelenmişti. Bu e-kitap sizin nasıl ödeme alacağınızı hangi firmalara kayıt olacağınıza kadar akpsamlı bilgi vermektedir. Sizde anket doldurarak para kazanan insanlardan olmak istiyorsanız yerinizi almak için acele edin.

Anket Doldur Para Kazan E-Kitabını sizler için inceledik.
Anket Doldur Para Kazan kitabında 400’ün üzerinde anket ajansının listesi kategorilere ayrılmış şekilde verilmekte. Size kolaylık sağlamak için, en çok kazandıran 100 anket ajansını aylarca süren araştırmalar sonucunda özenle seçilerek ve listelendi.
Anket doldur para kazan kitabına sahip olduğunuz an 400’ün üzerinde anket ajansının listesine sahip oluyorsunuz. Anket ajanslarına üyelik aşaması biraz sıkıcı bir iştir. Yani ilk zamanlarda sizi biraz sıkılabilir. Fakat en iyi 100 ajansa üye olduğunuzda her gün onlarca anket maili almaya başlarsınız. Anket başına ortalama 7-15 dolar kazanırsınız. Bu şekilde günde sadece yarım saatinizi ayırarak 50 ile 70 dolar parayı ortalama yarım saat içerisinde kazanırsınız.
Anket doldur para kazan kitabındaki anket ajansları Dünyaca ünlü en iyi anket ajanslarıdır. Her ajans tek tek deneme yanılma yöntemiyle ortalama 4 ay süren araştırma sonucunda test edilerek listelere alınmış. Ödeme yapmayan güven vermeyen hiçbir ajans listeye alınmamıştır.
Bu listedeki bazı Amerikan anket ajansları dünyanın en büyük firmaları ile çalışmakta ve anket başına 70 dolara kadar ödeme yapmaktalar. Tabi böyle bir anketin süresi en az bir saat sürmekte ve çok sıkıcı oluyor. Fakat sonuçta kazancağınız para insanı motive etmeye yeterli oluyor.
Anket ajanslarına üye olduktan sonra ajanslar size anketleri e-mail yolu ile yolluyorlar. Gelen e-maile tıklayıp açılan sayfada anketleri doldurmaya başlıyorsunuz. Böylece anında para kazanmaya başlayabilirsiniz. Kazandıklarınızı ister çekle isterseniz banka hesabınıza havale olarak isteyebilirsiniz.
Aslında anket doldur para kazan kitabı sadece anket ajanslarının listesinden oluşmamakta. Anket işini nasıl yapmanız gerektiğine dair tüm adımlar tek tek kitapta anlatılmıştır. Kitap yeni anket ajansları eklendiğinde sürekli güncellenmekte ve size güncellemeler ücretsiz olarak mail adresinize gönderilmekte.
Anket Doldur Para Kazan kitabı geçen hafta güncellendi. Kitabın sizlere yeni hediyesi ise, size vermiş olduğu basit ama çok işinize yarayacak otomatik ajanslara kayıt programıdır. Bu program sayesinde artık anket ajanslarına tek bir tuşla kayıt olunabilecek.
Anketle para kazanma işinde en sıkıcı kısım firmalara kayıt aşaması oluyordu. Artık bu program sayesinde bu zorlu kısımda aşılmış durumdadır.
İnternetten anket doldurarak para kazanma işi her geçen gün dahada popüler olmaya devam ediyor. Bunun en büyük nedeni, anketle kazanç sağlamanın internetten para kazanmanın yolları arasında en kolay ve tecrübe istemeyen bir iş olmasıdır.
Anket Doldur Para Kazan e-kitabında 400′den fazla anket ajansının listesi bulunuyor. Fakat siz bu anket ajanslarının hepsine üye olmak zorunda değilsiniz. 30-40 adet anket şirketine üye olsanız dahi günde en az 5-6 anket alırsınız. Fakat en iyi 100 anket ajansına üye olmanızı tavsiye ederim. Bu anket ajansları sayesinde çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Şunu unutmayın ki bu şirketlerin hepsi, aylarca araştırılmış, denenmiş ve zamanında ödeme yapan güvenilir şirketlerdir.
E-mail adresinize gelen anketlerde en düşük kazanç ortalama 7 dolar olmakta. Eğer evde boş zamanınız çok ise bu işten çok iyi para kazanabilirsiniz. Özellikle ev hanımları ve öğrenciler bu işten çok iyi ek gelir kazanabilirler.
Avrupa ülkelerinde bu işi kalıcı mesleği olarak kabullenmiş binlerce insan var. İşte anket doldur para kazan e-kitabı sizlere bu fırsatı sunmakta. Dünyanın en iyi ve en çok kazandıran anket ajanslarının listesini hazırlamış ve sizlere sunuyor. İnternetten para kazanma sayesinde günde 50-60$ çok rahat bir şekilde kazanç sağlamak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder