15 Nisan 2012 Pazar

İkinci El Oto

İlerleyen teknoloji beraberinde internetin yaygınlaşmasına olanak sağladı. İnternetin yaygınlaşması ile beraber araba alım ve satım işleri de internet üzerinden görülmeye başladı. Bahsettiğim konu internet ortamındaki ikinci el oto piyasası.
Artık insanlar arabalarına alıcı bulmak için galeriye çekmiyor, araba pazarlarında beklemiyor, oturduğu yerden kolayca arabalarına alıcı bulabiliyorlar. Nasıl olduğuna gelince, hepimizin bildiği gibi ikinci el otomobil siteleri bu hizmeti veriyor. Sizlere bu özelliklere uygun bir siteden bahsedeceğim. Geçen günlerde tesadüf eseri girdiğim ikincieloto.net adlı site kullanıcılarına ücretsiz alım ve satım olanağı sağlıyor. Araba satmak isteyen kullanıcılar ikinci el araba resimlerini siteye koyuyorlar ve özelliklerini yazıyorlar ücretsiz bir şekilde yayınlıyorlar. Ayrıca sitenin görselliği ve kullanım kolaylığı da çok güzel. Üyeliğiniz açmanız en fazla iki dakikanızı alıyor diyebilirim.
Sizde eğer 2.el oto ilanlarını ücretsiz internet üzerinden yayınlamak istiyorsanız bu siteyi ziyaret edin derim. Aracınıza tüm ülke bazında alıcı bulabilirsiniz. Artık araba almak ve satmak tahmin ettiğinizden kolay diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder