11 Nisan 2012 Çarşamba

Java Eklentisiyle araba Oyunları

İnternet tarayıcısı üzerinden oynan oyunlar flash oyunlar olarak bilinir. Araba oyunları da bu oyunların arasında yer alır. Doğrusunu söylemek gerekirse pek az video araba oyunu konseptini kullanır fakat çok sayıda java uygulamasında bu oyunları bulabilirsiniz. İşte size tanıtığım bu site, birbirinden eğlenceli araba oyunları bulabileceğiniz bir yer. Üstelik tamamen ücretsiz ve güvenilir.
Bu eklenti üzerinde oynayabildiğiniz oyunlarda büyük mantık kuralları ve kusursuz oyun beklemeyin. Çünkü bu oyunlar küçük veri boyutlarında yapılmak mecburiyeti kotasında oldukları için çok kaliteli olamazlar. Yine de kendi klasmanlarında kaliteli ve kalitesiz olarak ayrım yapabiliriz. Bu adreste bulabileceğiniz oyunların çoğu kalitelidir çünkü site yöneticileri tarafından özenle seçilmiştir. Bazı oyunlar biraz daha fazla veri alış-verişi gerektirdiği için açılırken sizi bekletebilirler. Bozuk olduğunu düşünerek kapatırsanız belki de çok beğeneceğiniz bir oyundan kendinizi mahrum bırakıyorsunuzdur. Sabır her yerde olduğu gibi bu oyunları açarken de önemli. İnternet bağlantısının her dönem sıkıntılı olduğu ülkemizde sorunların tamamını oyunlarda aramak hata olur. Çünkü genellikle internet sağlayıcınız o kadar yavaş çalışır ki bu basit oyunları bile açarken sizi dakikalarca bekletebilir. Son gelişen arayüzler sayesinde internet kopuklukları flash oyunlarını etkilemiyor neyse ki. Mesela Türk bağlantısıyla büyük oyunlar oynamayı denediğinizde sık sık takılmalar ve bağlantı kopuklukları tecrübe edeceğiniz için sizlere bunları çok önermiyoruz. Flash oyunlar artık önbelleğe alma ve koptuğu yerden devam etme özellikleriyle donatıldıkları ve büyük bağlantılar gerektirmedikleri için Türk internetiyle bile oynanabiliyor. Hiçbir bağlantı sorunu yaşamayan Türk haneleri de olacaktır mutlaka. Onlar için bahsettiğimiz problemler tamamen geçersiz olacaktır ve istedikleri oyunu çabucak açabileceklerdir.
Java eklentisi son 20 yılın en geçerli ve en çok kullanılan eklentisidir. Adobe şirketinin sağlam duruşuna bakacak olursak daha uzun yıllar boyunca hem internet tarayıcılarında hem de bilgisayar ve telefonlar üzerinde kullanılan birçok uygulamada rol sahibi olacaklarını tahmin edebiliriz. Eklentinin her geçen gün geliştiğini sürekli olarak getirdikleri güncelleştirmelerden anlayabiliriz. Oyunları güncel olmayan eklentilerle çalıştırabiliyorsunuz fakat güncellemeleri yaparsanız daha tutarlı bir java uygulaması performansıyla daha kaliteli oyun zevki yaşarsınız.

paylaşım: http://www.arabaoyunlar.gen.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder